NAC Breda promoveert Edwin de Graaf na vertrek Maurice Steijn

14 juli 2021 – Edwin de Graaf is de nieuwe hoofdtrainer van NAC Breda, zo maakt de club woensdagmorgen via de officiële kanalen bekend. De 41-jarige oefenmeester is bij de Parel van het Zuiden de opvolger van Maurice Steijn, die vorige maand na bedreigingen van supporters opstapte.

NAC Breda promoveert Edwin de Graaf na vertrek Maurice Steijn

De Graaf stond na het vertrek van Steijn al voor de groep in Breda. Vorig seizoen was hij de rechterhand van de vertrokken trainer. "We hebben afgelopen seizoen van dichtbij kunnen zien wat Edwin in zijn mars heeft. Hij kent de weg die we zijn ingeslagen en we zijn dan ook blij te kunnen melden dat Edwin onze nieuwe hoofdtrainer is", reageert algemeen directeur Mattijs Manders.

NAC wordt voor De Graaf zijn eerste klus als hoofdtrainer. "Persoonlijk ben ik erg blij met het vertrouwen van de club om mij hoofdtrainer te maken. Ik ken NAC natuurlijk erg goed. Niet alleen vanuit mijn tijd als speler, maar ook van afgelopen jaar als assistent. Ik zie erg uit naar mijn eerste klus als hoofdtrainer", reageert De Graaf.

Het lag al in de lijn der verwachting dat De Graaf de opvolger van Steijn zou worden. De club meldt dat de voormalig middenvelder in elk geval tot het einde van het seizoen aanblijft als hoofdtrainer. Op transfergebied is het vooralsnog rustig in Breda. Alleen Ralf Seuntjens, wiens komst in maart al werd bevestigd, werd deze zomer tot nu toe aangetrokken.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd