AZ voorkomt op valreep nederlaag bij debuut Pavlidis

14 juli 2021, 15:23

AZ heeft woensdagmiddag ternauwernood de eerste nederlaag van de oefencampagne voorkomen. De ploeg van trainer Pascal Jansen leek door een laat doelpunt van Cyriel Dessers onderuit te gaan tegen KRC Genk, maar trok via Thijs Oosting vlak voor het laatste fluitsignaal de stand gelijk: 1-1.

AZ speelde in Genk de vierde oefenwedstrijd van de voorbereiding. Eerder werd er gewonnen NEC (4-1) en TOP Oss (3-0) en gelijkgespeeld tegen RSC Anderlecht (1-1). Genk, dat getraind wordt door John van den Brom, speelde afgelopen weekend met 1-1 gelijk tegen FC Groningen.

Jansen moest het in de Luminus Arena stellen zonder veel grote namen: EK-gangers Marco Bizot, Owen Wijndal en Teun Koopmeiners zijn nog op vakantie, Fredrik Midtsjø, Jesper Karlsson en Myron Boadu kampen met lichte blessures en Calvin Stengs is in Frankrijk om zijn overgang naar OGC Nice af te ronden.

Het duurde lang voordat het eerste doelpunt van de wedstrijd viel. Tien minuten voor tijd nam de thuisploeg de leiding. Maxim Gullit hief onbedoeld buitenspel op en Hobie Verhulst kwam te laat zijn doel uit, waardoor Dessers na een lange bal van achteruit raak schoot. In de laatste kans van de wedstrijd knokte AZ zich terug tot 1-1. Via de onderkant van de lat schoot Oosting onberispelijk raak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen