'Ook Koopmeiners kan naar Ligue 1; Raiola heeft Malen-troef'

14 juli 2021, 22:53

In navolging van Calvin Stengs en mogelijk Myron Boadu kan ook Teun Koopmeiners een stap maken naar de Franse Ligue 1. De middenvelder zou in de belangstelling staan van Stade Rennes. Naar verluidt heeft de club zelfs al een eerste bod bij AZ neergelegd.

Dat meldde althans het Franse Foot Mercato. Volgens het medium is Jens Cajuste, een Zweedse aanvallende middenvelder van FC Midtjylland, al langer in beeld, maar is Rennes op zoek naar een meer defensief ingestelde speler uitgekomen bij Koopmeiners. Hoeveel het verzonden bod bedraagt, is niet genoemd. Ook het medium weet dat Rennes - dat zich kan kwalificeren voor de Conference League - concurrentie heeft van Atalanta. 

Lees ook: Done deal! Stengs maakt voor vijftien miljoen overstap naar Nice

Malen

Ook Donyell Malen lijkt de Eredivisie te gaan verlaten - in zijn geval voor een overstap naar Borussia Dortmund. Terwijl PSV een eventueel akkoord geduldig afwacht, wist De Telegraaf woensdag te melden dat zaakwaarnemer Mino Raiola een belangrijke rol speelt. Hij zou namelijk een 'fors percentage' van de transferrechten van Malen bezitten, nadat hij hem in de zomer van 2017 voor 'een bescheiden transfersom' (zes ton) onderbracht bij PSV.

'De vraag is of Raiola dit onderhandelingsinstrument zal bespelen', schreef de krant, die stelde dat dat pas in 'de eindfase' duidelijk wordt, nadat Dortmund eerst voldoende geld heeft neergelegd. Volgens eerdere berichten denkt PSV aan een transfersom van dertig miljoen euro. Vooralsnog is er geen officieel bod uitgebracht, maar is Malen zelf wel al rond met zijn mogelijke nieuwe werkgever. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen