'Barcelona neemt binnen enkele dagen afscheid van Braithwaite'

15 juli 2021, 23:38

Martin Braithwaite lijkt zijn langste tijd bij FC Barcelona te hebben gehad. De Catalaanse grootmacht heeft volgens Sport meerdere biedingen ontvangen voor de dertigjarige Deense aanvaller, die in februari vorig jaar als noodverband naar Camp Nou werd gehaald. Naar verwachting wordt Braithwaite binnen enkele dagen verkocht.

Barça nam Braithwaite ruim een jaar geleden over van Leganés na een blessure van Luis Suárez. Zoals verwacht werd de snelle aanvaller nooit een vaste waarde in Barcelona, al pikte hij zo nu en dan wel een doelpunt mee. Waar de Deen vorig seizoen onder Ronald Koeman nog aardig wat speeltijd kreeg, is zijn situatie door de komst van Memphis Depay en Sergio Agüero veranderd.

Om ruimte te creëren in het salarishuis en geld in het laatje te brengen, wil Barça nu van hem af. De club van Ronald Koeman hoopt rond de vijftien miljoen euro te verdienen aan de verkoop van Braithwaite, die beschikt over een contract dat nog drie jaar doorloopt. Er zijn meerdere clubs die het wel zien zitten in Braithwaite.

Vanuit de Premier League geniet Braithwaite interesse van West Ham United, Norwich City en Brighton & Hove. Er is ook een zeer interessant voorstel binnengekomen uit Rusland, terwijl Valencia ook overweegt een poging te wagen. Bovengenoemd medium verwacht echter dat de toekomst van Braithwaite in Engeland ligt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen