'Salaris Griezmann grootste obstakel voor spectaculaire ruildeal'

15 juli 2021, 20:03

FC Barcelona en Atlético Madrid hebben deze donderdag contact gehad om de veelbesproken spectaculaire ruildeal in een stroomversnelling te brengen. Zoals inmiddels bekend is het de bedoeling dat Antoine Griezmann en Saúl Ñíguez van club ruilen. Overeenstemming hebben alle partijen nog niet bereikt, zo schrijft Mundo Deportivo.

De Spaanse sportkrant stelt dat het salaris van Griezmann vooralsnog het grootste obstakel in de onderhandelingen vormt. Atlético Madrid wil het volledige loon van de Franse aanvaller niet overnemen, Barça heeft op zijn beurt op niet mis te verstane wijze kenbaar gemaakt dat het niet van plan is om Griezmann ook maar een euro door te betalen.

Tegelijkertijd is Barcelona niet voornemens om Saúl evenveel te betalen als hij nu in de Spaanse hoofdstad verdient. Zoals bekend moet Barça flink in de salariskosten snijden en de Spaanse middenvelder een lucratief contract aanbieden zou niet logisch zijn. Mocht de deal niet doorgaan, dan staan naar verluidt enkele grootmachten in Engeland klaar om toe te slaan voor Saúl.

Wil de ruildeal zijn beslag krijgen, dan zal er door meerdere partijen water bij de wijn moeten worden gedaan. Barça trok eerder deze zomer Memphis Depay, Sergio Agüero, Eric García en Emerson Royal aan. Naar het zich laat aanzien zullen de Catalanen binnenkort aankondigen dat Lionel Messi blijft. Hij is naar verluidt akkoord gegaan met een salarisverlaging van liefst 50 procent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen