'Van Aanholt zoekt door na mislukte onderhandelingen'

15 juli 2021, 22:10

De zoektocht naar een nieuwe club duurt voort voor Patrick van Aanholt. De dertigjarige Oranje-international gaat in elk geval niet aan de slag bij Galatasaray, zo weet transferspecialist Fabrizio Romano te melden. De Turkse grootmacht staat op het punt een andere linkervleugelverdediger vast te leggen.

Van Aanholt heeft volgens de transferspecialist om tafel gezeten met Galatasaray, maar de onderhandelingen zijn op niets uitgelopen. De nummer twee van vorig seizoen in Turkije heeft snel doorgepakt en is dicht bij de komst van Ezgjan Alioski, die na zijn vertrek bij Leeds United zonder club zit.

Zo is voor Van Aanholt nog niet duidelijk welk shirt hij volgend seizoen om de schouders draagt. Italiaanse media linken de Nederlandse vleugelverdediger aan AS Roma. De club van trainer José Mourinho is op zoek naar een vervanger voor Leonardo Spinazzola, die tijdens het EK een zware achillespeesblessure opliep en lang uit de roulatie is.

Van Aanholt lijkt over interesse niet te klagen te hebben, zeker na het EK waar hij een onverwachte basisspeler bij het Nederlands elftal was. De speler is transfervrij vertrokken bij Crystal Palace en zou ook opties in onder meer Engeland en Spanje hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen