Captain Tadic langer bij Ajax: "Hij zal nog van grote waarde zijn"

16 juli 2021, 09:11

Dusan Tadic heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Ajax, zo maken de Amsterdammers vrijdagochtend bekend. De aanvoerder werd onlangs nog in verband gebracht met een transfer naar AC Milan, maar zijn contractverlenging geeft een duidelijk signaal af wat een eventueel vertrek betreft.

"Hij gaat nergens heen", kopt Ajax op Twitter na de bekendmaking. Tadic heeft zijn verbintenis met een seizoen verlengd en ligt nu tot medio 2024 vast in de Johan Cruijff ArenA. De 32-jarige international van Servië gaat beginnen aan zijn vierde seizoen bij Ajax en lijkt er dus sowieso nog drie voetbaljaren aan vast te gaan plakken bij de regerend landskampioen.

"Het is geen geheim dat Dusan een zeer belangrijke rol speelt voor het team, zowel binnen als buiten de lijnen is hij een echte leider. Het is daarom prachtig dat we hem langer aan de club kunnen verbinden. Dusan is topfit en zal de komende jaren nog van grote waarde zijn voor Ajax", laat een zeer blije directeur voetbalzaken Marc Overmars weten in een persbericht.

Tadic speelde tot nu toe 149 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax en maakte daarin 76 doelpunten. Hij werd twee keer landskampioen, won twee keer de KNVB Beker en pakte eenmaal de Johan Cruijff Schaal. Afgelopen seizoen werd de routinier uitgeroepen tot Nederlands voetballer van het jaar.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen