Tadic wil doordenderen: "Ik ben klaar voor nieuwe successen"

16 juli 2021, 12:30

Dusan Tadic wist een lokroep van AC Milan te weerstaan en heeft zijn contract bij Ajax verlengd tot medio 2024. De aanvoerder hoopt met de Amsterdammers op jacht te kunnen naar nieuwe successen, zo liet hij na zijn contractverlenging weten in een interview voor de clubkanalen.

"Wij willen de schaal en de beker weer pakken", laat een opgetogen Tadic weten. "Ook hopen we naar de volgende ronde van de Champions League te gaan. Onze fans komen terug en dat is heel mooi. We willen graag spelen voor ons mensen, dat geeft ons extra energie. We willen samen de successen vieren."

Tadic gaat beginnen aan zijn vierde seizoen in de Johan Cruijff ArenA. "Ik voel met goed bij Ajax, dit is mijn club. Het is mijn thuis, ik ben klaar voor nieuwe successen en zal altijd alles geven voor deze club. Toen ik klein was, had ik al shirtjes van Ajax. Ajax was altijd speciaal met een grote histories, legendes, offensief voetbal en een geweldige jeugdopleiding."

De 32-jarige aanvoerder pakte met de Amsterdammers al de nodige prijzen. Zo staan de landstitel (2x), KNVB Beker (2x) en Johan Cruijff Schaal (1x) al op zijn erelijst. Afgelopen seizoen werd Tadic uitgeroepen tot Speler van het Jaar in de Eredivisie. Ajax opent het seizoen op zaterdag 7 augustus met de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen