Ajax voegt oefenduel met Leeds toe aan pittige voorbereiding

16 juli 2021, 15:14

Ajax heeft nog een extra oefenwedstrijd ingepland ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Amsterdammers maken via de officiële kanalen bekend dat Leeds United op woensdag 4 augustus op bezoek komt in de Johan Cruijff ArenA. Er zijn waarschijnlijk 25.000 toeschouwers welkom bij de wedstrijd.

Leeds eindigde afgelopen seizoen als promovendus op de negende plaats in de Premier League. Bij de club staat de Nederlander Pascal Struijk onder contract. Hij speelde in de jeugdopleiding van Ajax, maar wist niet door te breken in Amsterdam. Inmiddels is hij een bekend gezicht in de selectie van manager Marcelo Bielsa.

Ajax laat op de website wel weten dat de richtlijnen in aanloop naar dit duel nog kunnen veranderen. Supporters moeten sowieso een negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs kunnen tonen. Er gaan dus 25.000 kaarten in de verkoop. De ArenA biedt normaal gesproken plaats aan 55.500 toeschouwers.

Eerder deze voorbereiding speelde Ajax al tegen HFC (6-0 overwinning), Quick'20 (1-1) en Paderborn (4-1 overwinning). Vanavond spelen de Amsterdammers om 19.30 uur een uitwedstrijd tegen de Belgische topclub RSC Anderlecht. Daarna staan ook nog ontmoetingen met de Duitse grootmachten Bayern München en RB Leipzig op de planning.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen