'Feyenoord onderhandelt met Linz over komst verdediger'

17 juli 2021, 11:31

In de zoektocht naar een nieuwe centrale verdediger is Feyenoord uitgekomen in Oostenrijk. De Rotterdammers onderhandelen met LASK Linz over de 29-jarige verdediger Gernot Trauner (29). Naar verluidt heeft Feyenoord een zevencijferig bod uitgebracht.

Het Algemeen Dagblad weet dat Feyenoord en LASK met elkaar in gesprek zijn. Trauner zelf ziet de overgang naar De Kuip ook zitten, maar LASK twijfelt nog. Trauner is een belangrijke speler voor LASK en beschikt nog over een driejarig contract. Volgens het Oostenrijkse SPOX heeft de vijfvoudig international van Oostenrijk al een concrete aanbieding van Feyenoord ontvangen. 

Lees ook: Nieuw rugnummer Kökcü; ludieke verwijziging naar Berghuis

Feyenoord is zoekende naar een nieuwe rechter centrale verdediger. Voor technisch directeur Frank Arnesen heeft dat momenteel de prioriteit. Leroy Fer is in de huidige selectie de enige die op die positie uit de voeten kan. Lutsharel Geertruida normaliter ook, maar hij herstelt de komende twee maanden van een knieblessure.

Volgens het AD komt de belangstelling voo Trauner uit de koker van Bernard Schuiteman, de nieuwe scout die het Oostenrijkse voetbal als zijn broekzak kent. Deze week kwam ook naar buiten dat Feyenoord interesse heeft in Mario Vuskovic, een negentienjarige centrumverdediger uit Kroatië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen