Crespo wil terug naar Italië

24 juli 2006, 14:27

Hernan Crespo wil liever nog vandaag dan morgen terugkeren naar Italië. De spits van Chelsea heeft nog een doorlopend contract in Londen, maar hoopt dat een Italiaanse topclub bereid is om het vereiste transferbedrag op tafel te leggen.

"Italië is mijn land", zegt de spits in Tuttosport. "Ik wil dolgraag weer terug naar Italië, ik kan geen betere plek bedenken om te leven. Chelsea heeft me nog meer geld en een privé-jet aangeboden, maar het is geen kwestie van geld. Ik voel me thuis in Italië. De fans van Chelsea en meneer Abramovich hebben me als een koning behandeld, maar ik hoop elke dag dat een Italiaanse club contact met me zal zoeken."

Chelsea lijkt inmiddels bereid om de Argentijn, voor het juiste bedrag, te laten vertrekken. "We hebben respect voor Hernans privé-situatie", stelt de club in een speciale verklaring. "Hij heeft nog een contract voor twee jaar. In principe blijft hij, tenzij een club bereid is om aan onze vraagprijs te voldoen." Hoe hoog deze vraagprijs is, wil Chelsea niet zeggen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen