Ziyech maakt gelijk hattrick in eerste oefenduel Chelsea

17 juli 2021, 16:02   Bijgewerkt: 17 juli 2021, 16:35

Hakim Ziyech is de voorbereiding met Chelsea uitstekend begonnen. De oud-Ajacied maakte in het eerste oefenduel van de Londenaren meteen een hattrick. Ziyech had daar tegen Peterborough United (6-1) maar één helft voor nodig. Ook Armando Broja, die vorig seizoen op huurbasis voor Vitesse speelde, liet van zich horen.

Chelsea begon deze week aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De selectie van Thomas Tuchel is vanwege de EK-gangers nog verre van compleet. In de eerste en tweede helft liet de Duitse trainer twee verschillende elftallen aantreden. Voor rust was het de beurt aan onder meer Christian Pulisic, Tammy Abraham en Callum Hudson-Odoi.

In de tweede helft bracht Tuchel Ziyech en Broja binnen de lijnen. Volgens het verslag van Chelsea maakte Ziyech an impressive hattrick. Ook Broja deed met een doelpunt een duit in het zakje. De voormalig Vitesse-spits staat tevens op het punt zijn contract te verlengen. Het negentienjarige talen tekent bij tot medio 2026, weet Fabrizio Romano.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen