Slot: "Nadeel dat we moesten wachten op inkomsten Berghuis"

17 juli 2021, 16:43

Het Europese duel van Feyenoord met FC Drita komt nog te vroeg voor kersverse aanwinst Alireza Jahanbakhsh. Arne Slot heeft voor de return wel goede hoop. "Misschien dat we hem een korte periode kunnen inzetten", aldus de trainer van Feyenoord.

"Ali heeft 15 juni voor het laatst gespeeld en daarna nog niet getraind. Hij heeft vier dagen vakantie gehad. Daarin heeft hij echt wel wat voor zichzelf gedaan, maar we kunnen niet verwachten dat hij over een paar dagen speelt", zegt Slot tegen ESPN. "Dat is het nadeel dat we moesten wachten op de inkomsten van Steven (Berghuis, red.) alvorens wij konden handelen."

Officieel: Feyenoord haalt Jahanbakhsh als vervanger Berghuis

Slot is in z'n nopjes met de komst van Jahanbakhsh. De twee werkten bij AZ al met elkaar samen. "Als een speler met het rendement van Berghuis weg gaat, is het fijn om een speler terug te halen die dat ook heeft laten zien in zijn carrière. Ik denk voor Feyenoord een uitstekende speler is." Feyenoord heeft geen flinke transfersom betaald voor de Iraniër, die overkomt van Brighton & Hove Albion. "Als ik een beetje gevolgd heb hoe het bij Feyenoord gaat, heb ik niet de indruk dat we heel diep in de buidel getast hebben", concludeert Slot.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen