PSV, Feyenoord en Vitesse gaan vandaag de koker in

19 juli 2021, 07:52

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 19 juli.

Nieuws

Loting PSV, Feyenoord en Vitesse

Wie worden de tegenstanders van PSV, Feyenoord en Vitesse in hun volgende Europese voorrondes? Dat weten ze na vanmiddag. Alleen Vitesse is echter al zeker van een plek in de derde voorronde van de Conference League. PSV (Champions League) en Feyenoord (Conference League) moeten eerst nog zien af te rekenen met respectievelijk Galatasaray en FC Drita. De Champions League-loting vindt plaats om 12.00 uur, die van de Conference League om 14.00 uur.

Ajax presenteert Steven Berghuis

Volgens De Telegraaf mag Steven Berghuis zich vanaf vandaag officieel speler van Ajax noemen. De aanvoerder van Feyenoord wordt medisch gekeurd en zet daarna zijn handtekening onder een contract voor vier seizoenen. Daarna kan hij zich gaan opmaken voor het trainingskamp met zijn nieuwe ploeggenoten. Vrijdag reist Erik ten Hag namenlijk met zijn manschappen af naar Oostenrijk.

Wedstrijden

KRC Genk - MVV (12.00 uur)

De verloren Super Cup-wedstrijd tegen Club Brugge (3-2) was geen groot probleem voor trainer John van den Brom. "Ik heb leuke dingen gezien en ook verbeterpunten. Dat is logisch, want we zijn nog maar drie weken bezig", nuanceerde hij het resultaat. Vandaag krijgt de club om 12:00 uur bezoek van MVV. Kan de ploeg van Van den Brom daarin de volgende stap zetten? 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen