'Van Beek moet defensieve problemen bij Heerenveen oplossen'

18 juli 2021, 15:06

Sven van Beek gaat mogelijk ook komend seizoen weer aan de slag in de Eredivisie. Na zijn vertrek bij Feyenoord deze zomer zit de 26-jarige verdediger nog altijd zonder club, maar sc Heerenveen denkt hem goed te kunnen gebruiken. De club ziet Van Beek als optie om de krapte in de defensie op te lossen.

Dan gaat het vooral over de posities centraal achterin. Daar heeft de club op dit moment namelijk slechts twee spelers die zich al in de Eredivisie hebben bewezen: Pawel Bochniewicz en Ibrahim Dresevic. Daarnaast is de negentienjarige Syb van Ottele de enige andere optie. Volgens de Leeuwarder Courant ziet Heerenveen in Van Beek een oplossing voor dat probleem.

 

Bij Feyenoord - zelf overigens ook op zoek naar een rechter centrale verdediger - was Van Beek al enige tijd overbodig. Vorig seizoen werd hij om die reden al verhuurd aan Willem II. Dat ging echter slechts om een tijdelijk verblijf, waardoor de verdediger na het verlopen van zijn contract in De Kuip zonder club zit. 

Van Beek gold ooit als grote belofte, maar kon de verwachtingen na zijn vele en langdurige blessureleed niet meer waarmaken. De verdediger werd eerder gelinkt aan het Italiaanse Udinese

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen