Trauner niet zomaar naar Feyenoord: "Bod niet serieus"

18 juli 2021, 16:30

Het is zeker nog geen uitgemaakte zaak dat Gernot Trauner deze zomer naar Feyenoord vertrekt. De centrumverdediger wil zelf graag de stap naar Nederland maken, maar LASK Linz laat hem niet zomaar vertrekken. Volgens trainer Dominik Thalhammer zijn de onderhandelingen nog niet serieus.

LASK speelde zaterdag in de Oostenrijkse beker tegen SC Mannsdorf (6-0 overwinning). Na afloop sprak Thalhammer over een mogelijk vertrek van Thauner. "Dit bod komt nog niet in de buurt bij onze verwachtingen", vertelde de oefenmeester na afloop van de wedstrijd op de persconferentie. "De komende dagen zullen uitwijzen welke kant dit op zal gaan."

Trauner kwam zelf ook in actie tegen Mannsdorf en heeft aangegeven de stap naar Feyenoord graag te willen maken. De Rotterdammers hebben echter niet veel te besteden en zullen hopen dat LASK niet al te veel voor de verdediger vraagt. Volgens RTV Rijnmond heeft technisch directeur Frank Arnesen rond de een miljoen euro over voor de broodnodige versterking.

De 29-jarige Trauner is al jaren een vaste waarde bij LASK en speelde afgelopen seizoen liefst 41 wedstrijden voor zijn club. Hij stond ook jarenlang onder contract bij SV Ried. Feyenoord haalde eerder deze transferperiode middenvelder Guus Til, rechtsback Marcus Holmgren Pedersen, doelman Ofir Marciano en aanvaller Alireza Jahanbakhsh naar de Kuip.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen