Chelsea beloont Broja voor uitstekend seizoen bij Vitesse

18 juli 2021, 17:01

Armando Broja heeft zijn contract bij Chelsea verlengd tot medio 2026. De negentienjarige spits gaat dit seizoen zijn kans proberen te grijpen bij de hoofdmacht en zijn werkgever laat blijken vertrouwen te hebben. Afgelopen seizoen was Broja op huurbasis actief bij Vitesse.

Broja had in Londen nog een contract voor een seizoen, maar Chelsea heeft die verbintenis opengebroken en met vier jaar verlengd. Broja speelt al sinds jonge leeftijd bij de club, die hem in 2009 overnam van stadgenoot Tottenham Hotspur. In 2020 maakte hij op Stamford Bridge zijn debuut in de thuiswedstrijd tegen Everton (4-0 overwinning).

"Ik ben erg blij met dit nieuwe contract. Het was al speciaal om vorig jaar als jeugdspeler mijn debuut te maken namens het eerste team. Daarna heb ik veel ervaring opgedaan bij Vitesse. Ik wil verder bouwen en kijk er naar uit om nieuwe stappen te zetten en belangrijk te kunnen zijn voor Chelsea de komende jaren", laat Broja weten op de clubwebsite.

De international van Albanië was afgelopen seizoen namens Vitesse goed voor elf doelpunten in 34 optredens. Daarmee had hij een groot aandeel in het behalen van de bekerfinale en de uitstekende prestaties in de competitie. De Arnhemmers werden vierde in de Eredivisie en melden zich binnenkort in de derde voorronde van de Conference League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen