Solskjaer wacht af en weigert te spreken over Sancho en Varane

18 juli 2021 – Ole Gunnar Solskjaer verwacht dat Manchester United zeer snel nieuwelingen gaat presenteren. De manager zag zijn ploeg de voorbereiding zondagmiddag openen met een overwinning op Derby County en hoopt op versterkingen. Toch bleef hij na afloop terughoudend na vragen over welke spelers dat moeten worden.

Solskjaer wacht af en weigert te spreken over Sancho en Varane

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Zo is de komst van Jadon Sancho nog steeds niet helemaal afgerond. "Wij willen een ijzersterk team hebben en zijn dus met dingen bezig", aldus Solskjaer voor de camera van Sky Sports. "Er is al veel over hem geschreven, maar het papierwerk is nog niet gedaan. Er ligt een deal met Borussia Dortmund, maar eerst moet alles geregeld worden. Ik zal pas over hem spreken als we hem officieel binnen hebben."

Terwijl de komst van Sancho slechts een kwestie van tijd lijkt, wordt United ook in verband gebracht met Raphaël Varane. De centrumverdediger van Real Madrid zou Spanje graag willen verlaten en is naar verluidt al persoonlijk akkoord met de Engelse grootmacht. "Varane? Ik praat pas over spelers op het moment dat we ze hebben vastgelegd", aldus een lachende trainer, die ook de situatie van Jese Lingard besprak.

"Hij is een speler van Manchester United en wil vechten voor zijn plek. Hij speelde vandaag met veel vertrouwen en energie. Iedereen heeft gezien wat hij afgelopen seizoen bij West Ham United heeft gedaan. Hij komt zeker in mijn plannen voor", vertelde Solskjaer over de aanvaller, die afgelopen jaar niet op speeltijd kon rekenen bij United. Daarom werd hij succesvol verhuurd aan West Ham.

Reacties

Premier League

gerelateerd