'AZ ziet versterking en wil opnieuw toeslaan in Tilburg'

18 juli 2021, 21:19

Ché Nunnely zou op het verlanglijstje van AZ staan. De aanvaller van Willem II moet in Alkmaar de vervanger worden van Calvin Stengs, die eerder deze week naar OGC Nice vertrok. In eerste instantie lieten de Alkmaarders weten geen vervanger voor Stengs aan te zullen trekken.

Volgens het Tilburgse medium Tilbo ligt dat echter anders en zal AZ snel in Tilburg aankloppen. Nunnely staat nog maar een jaar onder contract en Willem II zal een eventueel vertrek van de aanvaller in ieder geval niet tegenwerken. Nunnely ontbrak zaterdag tijdens de oefenwedstrijd van zijn ploeg tegen Excelsior (2-0 overwinning).

Eerder deze transferperiode plukte AZ Vangelis Pavlidis al weg bij Willem II. De Griekse spits is alvast binnengehaald vanwege het naderende vertrek van Myron Boadu. Die staat namelijk op het verlanglijstje van onder meer AS Monaco. Nunnely zou in Alkmaar de concurrentie aan moeten gaan met onder meer Jesper Karlsson, Zakaria Aboukhlal en Albert Gudmundsson.

Nunnely (22) heeft er twee seizoenen op zitten in het Koning Willem II Stadion. De voormalig jeugdinternational van Oranje kwam in de Eredivisie tot elf doelpunten in 57 wedstrijden. Eerder speelde hij in de jeugdopleidingen van Almere City FC, FC Utrecht en Ajax. Namens Jong Ajax speelde hij 42 duels in de Eerste Divisie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen