L'Equipe: 'Stade Rennes wordt serieus voor Koopmeiners'

18 juli 2021, 23:53

Teun Koopmeiners kan zijn loopbaan vervolgen in de Ligue 1. De aanvoerder van AZ is namelijk op de radar verschenen van het Franse Stade Rennes. Eerder vandaag werd duidelijk dat een transfer naar Atalanta Bergamo van de baan lijkt te zijn voor de middenvelder.

Volgens de Franse sportkrant L'Equipe ziet Stade Rennes het nog wel zitten om een poging te wagen voor Koopmeiners. Eerder werd dat nieuws al de wereld in geslingerd door onder meer De Telegraaf. Omdat Steven Nzonzi terugkeert naar AS Roma willen de Fransen een verdedigende middenvelder aan de selectie toevoegen.

AZ hoopt naar verluidt zo'n twintig miljoen euro voor de captain te ontvangen. Dat lijkt voor Atalanta reden genoeg om voorlopig naar andere opties te kijken. De Italianen vinden dat bedrag veel te hoog en willen eerst onderzoeken of er goedkopere opties zijn voor het aantrekken van een extra middenvelder.

Lees ook: 'Atalanta laat Koopmeiners lopen door hoge vraagprijs'

Na de nieuwe geruchten uit Frankrijk lijkt de interesse van Rennes een stuk serieuzer te worden. De club strooide deze zomer al met miljoenen voor twee aanwinsten. Kamaldeen Sulemana kwam voor vijftien miljoen euro over van FC Nordsjaelland en Loïc Badé maakte voor zeventien miljoen euro de overstap van RC Lens naar Rennes.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen