'Jørgensen en Fer verschijnen op radar Turkse clubs'

19 juli 2021 – De toekomst van Nicolai Jørgensen en Leroy Fer ligt mogelijk in Turkije. Er is vanuit de Süper Lig belangstelling voor de spelers van Feyenoord, zo weet het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt in de nacht van zondag op maandag te melden.

'Jørgensen en Fer verschijnen op radar Turkse clubs'

De interesse is vooralsnog niet heel concreet. Of de Turkse clubs daadwerkelijk een poging gaan ondernemen om Jørgensen en Fer in te lijven, moet nog blijken. Bovendien moet er dan nog overeenstemming worden bereikt tussen alle partijen, willen de transfers hun beslag krijgen. Het is niet bekend bij welke Turkse clubs het Feyenoord-duo op de radar staat.

Dat Feyenoord af wil van Jørgensen is geen geheim. De dertigjarige Deense spits werd bij de start van de voorbereiding uit de selectie gezet door trainer Arne Slot nadat hij kenbaar had gemaakt te willen vertrekken. Jørgensen beschikt over een contract dat nog één jaar doorloopt. Lukt het Feyenoord niet om de spits te verkopen, dan zou het ontbinden van het contract een optie zijn.

Waarschijnlijk is Feyenoord minder happig op een vertrek van Fer, die eveneens nog voor één seizoen vastligt. De middenvelder, in de voorbereiding ook als centrumverdediger getest, heeft in tegenstelling tot Jørgensen nog wel een toegevoegde waarde in Rotterdam. Fer speelde in het verleden zes jaar in het buitenland: bij Norwich City, Queens Park Rangers en Swansea City.

Feyenoord

gerelateerd