Dit zijn de clubs die PSV, Feyenoord en Vitesse kunnen loten

19 juli 2021, 11:00   Bijgewerkt: 19 juli 2021, 13:33

Het is een belangrijke dag voor PSV, Feyenoord en Vitesse. Zij krijgen vanmiddag meer duidelijkheid over hun Europese route. Om 12.00 uur wordt er geloot voor de Champions League, om 14.00 uur voor de Conference League.

PSV komt er aan het begin van de middag achter wie het treft in de derde voorronde van de Champions League, mits uiteraard het tweeluik met Galatasaray in de tweede voorronde wordt overleefd. De ploeg van trainer Roger Schmidt neemt het woensdag (thuis) en volgende week (uit) op tegen de Turkse grootmacht.

Komt PSV als winnaar uit de strijd, dan is Shakhtar Donetsk, Benfica, AS Monaco, Celtic of FC Midtjylland de volgende tegenstander. De laatste twee clubs strijden nog om een plek in de derde voorronde. 

Voor Feyenoord begint het Europese avontuur met een dubbele ontmoeting met FC Drita. In de eventuele derde voorronde zal FC Luzern, FK Rigas Futbola Skola/Puskás Akadémia FC, Larne FC/AGF Aarhus of Hibernian /Santa Coloma de tegenstander zijn.

Vitesse, dat in de derde voorronde instroomt, heeft geen geplaatste loting en kan RSC Anderlecht treffen. Dundalk FC/FC Levadia Tallinn en FH Hafnarfjördur/Rosenborg BK zijn de andere clubs die aan de Arnhemmers kunnen worden gekoppeld.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen