Dortmund overweegt gesprekken met PSV te stoppen

19 juli 2021, 13:30   Bijgewerkt: 19 juli 2021, 17:05

De transfer van Donyell Malen naar Borussia Dortmund is nog geen uitgemaakte zaak. De 22-jarige aanvaller van PSV is er zelf al uit met de Duitse grootmacht, maar de clubs steggelen nog over de transfervoorwaarden. In Dortmund overweegt men nu om de onderhandelingen af te breken.

Dat vertelt Michael Zorc, technisch directeur van de Duitse club, tegenover Ruhr Nachrichten. Het verschil tussen vraag en aanbod is vooralsnog te groot. Dortmund wil niet voldoen aan de vraagprijs van dertig miljoen euro. "Het moet een verstandige beslissing zijn en financieel passen, anders moet je 'nee' zeggen", laat Zorc weten.

Dortmund wil een deel van het geld dat het ontvangt voor de verkoop van Jadon Sancho aan Manchester United gebruiken om Malen op te halen bij PSV. De club hoopt dat de Eindhovenaren water bij de wijn zullen doen zodat er alsnog overeenstemming kan worden bereikt. Het liefst wil Dortmund de deal nog voor het einde van de week afronden, zodat Malen meekan op trainingskamp. "Maar we hebben het niet altijd in eigen hand", aldus Zorc.

PSV gaat ervan uit dat Malen deze zomer vertrekt. De aanvaller zou eigenlijk maandag terugkeren op De Herdgang, maar heeft langer vrij gekregen. Ook Denzel Dumfries is op weg naar de uitgang in het Philips Stadion. Inter en Everton zijn de clubs waaraan hij wordt gelinkt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen