PSV moet naar Schotland bij verlies in tweeluik met Galatasaray

19 juli 2021, 13:42

PSV weet waar het aan toe is als het tweeluik met Galatasaray niet tot een goed einde wordt gebracht. De Eindhovenaren gaan dan verder in de derde voorronde van de Europa League, waarin St. Johnstone uit Schotland de tegenstander zal zijn.

De Eindhovenaren kregen eerder op de dag te horen dat zij in de derde voorronde van de Champions League de winnaar van Celtic tegen FC Midtjylland treffen, mits zij natuurlijk de wedstrijden tegen Galatasaray overleven. Komen de Turken als winnaar uit de strijd, dan stroomt PSV in de derde voorronde van de Europa League in.

Daarin zal dan St. Johnstone de tegenstander zijn. Anorthosis Famagusta (Cyprus) en Jablonec (Tsjechië) waren de andere potentiële tegenstanders. St. Johnstone eindigde het afgelopen seizoen op de derde plaats in de Schotse competitie en verdiende daarmee een ticket voor de voorrondes van de Europa League.

Later op de dag krijgen ook Feyenoord en Vitesse meer duidelijkheid over hun Europese route. De clubs verdwijnen in de koker voor de loting van de derde voorronde van de Conference League, die om 14.00 uur plaatsvindt. De potentiële tegenstanders van Feyenoord en Vitesse zijn bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen