Shirt afpakkende Feyenoord-fan: "Schuldgevoel van hier tot Tokio"

19 juli 2021, 15:29   Bijgewerkt: 19 juli 2021, 15:34

Sander Bouma, de Feyenoord-supporter die afgelopen weekend viraal ging door een opmerkelijke actie in De Kuip, heeft zijn verhaal gedaan in de Leeuwarder Courant. Bouma baarde opzien door na afloop van de oefenwedstrijd tegen Werder Bremen het shirt van Guus Til uit de handen van een jongere fan te grissen. Al snel kwam hij tot inkeer en gaf hij het shirt terug.

Het kwaad was toen echter al geschied. Bouma heeft veel spijt van zijn 'superdomme' actie en spreekt van een uit de hand gelopen grap. Hij wilde het shirt pakken voor een van zijn vrienden met wie hij de wedstrijd bezocht. "Ik ben dertig jaar en sta er als een klein kind om het voor een maat die 10 meter verderop staat te pakken", zo kijkt hij er nu op terug.

Op social media is Bouma de afgelopen dagen door het slijk gehaald. Niet alleen omdat hij het shirt afpakte, maar het er ook op leek dat hij overtuigd moest worden om het terug te geven aan de jongere fan. "Mensen zeggen ook: 'als die steward niks had gedaan, had-ie hem dan gegeven?' Als buitenstaander had ik waarschijnlijk hetzelfde gedacht, maar ik zei gelijk tegen die steward: 'ik geef hem wel'", laat Bouma weten.

Zijn sociale media-accounts heeft Bouma inmiddels verwijderd. "Ik sta er echt als een stumper op", zegt hij. "Ik ben helemaal niet zo. Ik voel me goed ellendig, kan ik je vertellen. Ik heb een schuldgevoel van hier tot Tokio."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen