Letsch kijkt uit naar Europa en is blij met gunstige loting Vitesse

19 juli 2021, 17:18   Bijgewerkt: 19 juli 2021, 19:25

Thomas Letsch kijkt er naar uit om met Vitesse aan te gaan treden in Europa. De Arnhemmers spelen binnenkort in de derde voorronde van de Conference League tegen Dundalk FC of FCI Levadia Tallinn. Die loting zorgt voor veel vertrouwen bij de Duitse oefenmeester.

"We kijken er heel erg naar uit", laat Letsch weten in een reactie op de clubwebsite. "We hebben hier een jaar lang hard voor gewerkt en willen ervoor zorgen dat het niet bij deze twee wedstrijden zal blijven. We gaan alles geven om de groepsfase te bereiken. Er is nog veel werk te doen, maar het is goed dat we nu weten wat onze eerste opdracht wordt. We hebben er zin in."

De loting had voor Vitesse ook een stuk zwaarder uit kunnen gevallen. Toch is Letsch ook op zijn hoede voor de ploegen uit Ierland en Estland. "We wisten op voorhand dat het mogelijk was om een club als Anderlecht of Rosenborg te loten. Dat was uiteraard zwaarder geweest, maar ook Dundalk en Levadia Tallinn zijn tegenstanders om rekening mee te houden. Maar uiteraard hebben we vertrouwen in een goed resultaat en het behalen van de play-offs."

Vitesse moet echter nog even geduld hebben voordat het echt aan de slag kan. Eerst moeten Dundalk en Levadia over twee wedstrijden nog uitmaken wie de tegenstander van de Gelderlanders wordt. De derde voorronde van de Conference League staat gepland op donderdag 5 augustus en donderdag 12 augustus. Vitesse begint het tweeluik met een wedstrijd in het eigen GelreDome.

Lees ook: Feyenoord treft mogelijk Wehrmann

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen