Slot krijgt goed nieuws; blessure Sinisterra lijkt mee te vallen

19 juli 2021, 20:29

Luis Sinisterra lijkt fit genoeg om donderdagavond met Feyenoord aan te kunnen treden in de tweede voorronde van de Conference League. De Colombiaanse aanvaller viel afgelopen weekend geblesseerd uit tegen Werder Bremen, maar die kwetsuur lijkt gelukkig mee te vallen.

Sinisterra moest in de slotfase met een pijnlijke enkel naar de kant en verliet vervolgens al hinkend het speelveld van de Kuip. Volgens het Algemeen Dagblad is inmiddels uit onderzoek gebleken dat de blessure meevalt. De aanvaller reist gewoon mee naar Kosovo voor de wedstrijd tegen FC Drita.

Dat is bijzonder goed nieuws voor trainer Arne Slot, die Steven Berghuis al zag vertrekken naar Ajax. Daarnaast is Aliou Baldé geblesseerd en moet aanwinst Alireza Jahanbakhsh nog worden klaargestoomd voor zijn eerste minuten. Hij gaat dus niet mee naar Kosovo en komt wellicht zondag tegen PAOK Saloniki wel in actie.

Feyenoord speelt donderdagavond (21.00 uur) in de tweede voorronde van de Conference League tegen Drita. Als Sinisterra wedstrijdfit is, zal hij waarschijnlijk met Bryan Linssen en Róbert Bozeník de voorhoede vormen. Eventueel heeft Slot Naoufal Bannis, Dylan Vente, Marouan Azarkan en Christian Conteh nog achter de hand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen