Pochettino nu al te spreken over Wijnaldum en andere aanwinsten

19 juli 2021, 20:58

Paris Saint-Germain haalde deze transferperiode al verschillende grote namen naar het Parc de Princes. Zo mocht trainer Mauricio Pochettino onder meer Georginio Wijnaldum, Sergio Ramos, Achraf Hakimi en Gianluigi Donnarumma verwelkomen. De oefenmeester legt uit waarom hij deze spelers graag wilde hebben.

"We hebben zes maanden hard gewerkt om topspelers naar de club te halen", aldus Pochettino tijdens een interview op de clubkanalen van PSG. "Een club als Paris Saint-Germain verdient spelers van het hoogste niveau. We hebben nu spelers als Georginio Wijnaldum, Sergio Ramos, Achraf Hakimi en Gianluigi Donnarumma. Zij hebben zich al bewezen bij hun vorige clubs en brengen heel veel kwaliteit naar PSG."

Er zijn nog twee redenen waarom Pochettino blij is met het binnenhalen van deze vier topspelers. "Als ik kijk naar veldspelers als Wijnaldum, Hakimi en Ramos dan bezitten zij een bepaalde mentaliteit die wij zoeken voor onze ploeg. Dat gaat veel met mijn team doen. Het belangrijkste is dat ze in het verleden al veel gewonnen hebben. Ze zullen er alles aan doen om dat ook hier te bereiken."

PSG hoopt komend seizoen weer een gooi te doen naar de landstitel, die afgelopen voetbaljaar een prooi bleek voor het verrassende Lille OSC. Daarnaast wil de club graag de Champions League toevoegen aan de prijzenkast. Op zondag 1 augustus staat de eerste prijs van het nieuwe seizoen op het spel. Dan speelt PSG namelijk in de finale van de Trophée des Champions tegen Lille.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen