Galatasaray reist met sterren naar Eindhoven voor duel met PSV

20 juli 2021, 10:35

Galatasaray stapt vandaag in het vliegtuig naar Eindhoven, waar de eerste ontmoeting van het tweeluik met PSV wordt afgewerkt. De Turkse topclub hoopt zich via PSV te plaatsen voor de derde voorronde van de Champions LEague, waarin het Deense FC Midtjylland of het Schotse Celtic de tegenstander is.

De Turkse formatie werd in aanloop naar het treffen met PSV getroffen door een coronagolf, waardoor DeAndre Yedlin en Emre Akbaba ontbreken in de wedstrijdselectie. Galatasaray kan wel beschikken over grote namen als Radamel Falcao, Fernando Muslera en Sofiane Feghouli. Ook Ryan Babel is van de partij, net als Ömer Bayram. Hij speelde in het verleden voor NAC Breda.

PSV hoeft zich in ieder geval niet langs de Nederlands-Surinaamse verdediger Ryan Donk te knokken. De ervaren rot zit sinds deze zomer zonder club nadat zijn contract is afgelopen. De Turkse grootmacht hoopt de kwalificatie voor de Champions League met succes te doorlopen. De club speelde twee seizoenen geleden voor het laatst in het miljardenbal.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen