Bizar: slachtoffer supportersrel Mallorca was niet voor Feyenoord

20 juli 2021, 12:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een supportersrel blijkt vooraf te zijn gegaan aan de dood van de onschuldige Carlo Heuvelman (27) in Mallorca. Een grote groep Nederlanders viel Carlo en zijn vrienden in de nacht van dinsdag op woensdag aan omdat zij naar verluidt dachten dat de Waddinxvener een supporter van Feyenoord zou zijn. Nabestaanden hebben aan de Telegraaf laten weten dat daar niets van klopt.

Uit het niets werden Carlo en zijn vrienden woensdagnacht aangevallen in het onder Nederlanders populaire El Arenal. Zijn vrienden wisten te ontkomen, maar het uiteindelijk dodelijke slachtoffer werd liggend op de grond meermaals hard tegen zijn hoofd getrapt. Volgens ooggetuigen was de groep daders fan van Ajax en wilden zij afrekenen met supporters van Feyenoord.

Zij dachten dat ook Carlo Heuvelman een Feyenoord-supporter was, maar dat wordt ontkend door de nabestaanden. Zij hebben aan de krant laten weten dat hij juist supporter van Ajax was. Carlo moest op straat worden beademd en werd in coma naar het ziekenhuis van het Spaanse eiland gebracht. Daar overleed hij zondagavond aan zijn verwondingen.

De verdachten stapten direct na het incident in het vliegtuig terug naar Nederland, eerder dan gepland. Een van de verdachten kon nog in Mallorca worden aangehouden, omdat hij de sleutel van de gehuurde villa nog moest inleveren. Naar de andere verdachten wordt nog gezocht. Spanje hoopt de daders in eigen land te berechten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen