Pröpper schrijft brief aan Brighton-fans: "Zal het nooit vergeten"

20 juli 2021, 15:29

Davy Pröpper heeft middels een open brief afscheid genomen van Brighton & Hove Albion. De middenvelder heeft na vier seizoenen in de Premier League gekozen om terug te keren naar PSV. In Eindhoven, waar hij al twee succesvolle seizoenen beleefde, heeft hij een tweejarig contract ondertekend.

Pröpper beleefde fantastische jaren in Engeland, waar hij in zijn eerste jaren vaste waarde was. "Ik heb een geweldige tijd gehad", schrijft hij. "Ik ben heel blij dat ik meer dan honderd wedstrijden heb gespeeld en ben trots op de vooruitgang die we als ploeg hebben geboekt. Het was zwaar om vanuit Nederland hierheen te komen, maar we hebben bewezen op het hoogste niveau uit de voeten te kunnen."

Pröpper kwam uiteindelijk tot 106 wedstrijden in de Premier League. "Op dat moment besef je niet wat je eigenlijk aan het doen bent, daar kun je pas later bij stilstaan", vervolgt hij. "In de zomer heb ik er uitgebreid op teruggeblikt. Het maakt me enorm trots."

In zijn laatste seizoen kwakkelde Pröpper met blessures, waardoor hij nauwelijks aan spelen toekwam. "Ik heb enorm veel hulp gekregen, dus ik kan geen slecht woord over de staf of spelers zeggen. Ik ben heel trots dat ik met hen heb mogen werken. Ik heb vrienden voor het leven gemaakt en zal het nooit vergeten."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen