Spurs en Sevilla staan op punt spectaculaire ruildeal af te ronden

20 juli 2021, 20:27

Erik Lamela en Bryan Gil staan op het punt om van werkgever te ruilen. Tottenham Hotspur en Sevilla zijn akkoord over een ruildeal en ook met de spelers wordt op korte termijn overeenstemming bereikt, zo verzekert transferspecialist Fabrizio Romano. De verwachting is dat het papierwerk snel wordt afgerond.

Omdat Gil een grotere waarde vertegenwoordigt dan Lamela, zal Tottenham Hotspur ook een bedrag van 25 miljoen euro overmaken aan Sevilla. De twintigjarige Spaanse aanvaller brak afgelopen seizoen door op huurbasis bij Eibar. Het leverde hem zelfs een uitnodiging voor het Spaanse nationale elftal op, al werd hij niet meegenomen naar het EK.

Lamela is een bekendere naam in de voetbalwereld, maar bij Tottenham Hotspur lijkt zijn rol uitgespeeld. Het afgelopen seizoen startte de 29-jarige Argentijnse spelmaker nog maar vijf keer in de Premier League. In de jaren daarvoor was Lamela ook geen basisspeler meer. In totaal speelde hij acht seizoenen voor Spurs.

Gil moet de eerste zomeraanwinst van Spurs worden. De Engelse club nam onlangs afscheid van Gareth Bale (teruggekeerd naar Real Madrid) en Carlos Vinícius (teruggekeerd naar Benfica). De Londenaren zijn naar verluidt ook in de markt voor Danny Ings, die nog voor één seizoen vastligt bij Southampton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen