Zaakwaarnemer geïrriteerd door geruchten over Braithwaite

20 juli 2021, 22:10

Hasan Cetinkaya verwijst de geruchten die rondgaan over Martin Braithwaite naar het rijk der fabelen. De zaakwaarnemer weerspreekt dat de Deense aanvaller van FC Barcelona op weg is naar de uitgang van Camp Nou. Spaanse media linkten Braithwaite de afgelopen dagen naar een overgang naar de Premier League.

Zo beweerde Sport dat superzaakwaarnemer Jorge Mendes werkte aan een deal met Wolverhampton Wanderers. Maar de belangenbehartiger van onder meer Cristiano Ronaldo heeft helemaal geen banden met Braithwaite. "Het is allemaal onzin, de verhalen kloppen niet", countert Cetinkaya in gesprek met BT.

"Jorge Mendes heeft helemaal niets te maken met Martin Braithwaite. Het is niet waar, net als alle andere verhalen die rondgaan. Jorge Mendes heeft geen spelers van Barcelona. Hij heeft spelers bij Wolverhampton en daar kan hij zich op richten, dan zorg ik voor mijn spelers bij Barcelona", aldus Cetinkaya, die directeur is van het managementbureau waar Ali Dursun, de zaakwaarnemer van Frenkie de Jong, bij aangesloten is.

"Waarom zou Martin Braithwaite naar Wolverhampton gaan en waarom zou een zaakwaarnemer die geen spelers bij Barcelona heeft proberen om mijn speler naar Wolverhampton te halen? Het is een verspilling van ieders tijd", gaat hij verder. "Martin speelt bij de grootste club ter wereld en hij werkt onder een van de grootste trainers ter wereld (Ronald Koeman, red.). Vanaf de eerste dag heeft hij op het gebied van speeltijd de verwachtingen overtroffen en hij is erg gelukkig. Hij zal bij Barcelona blijven."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen