Dit is de vermoedelijke opstelling van Feyenoord tegen FC Drita

22 juli 2021 – Feyenoord neemt het vanavond (21.00 uur) in de tweede voorronde van de Conference League op tegen FC Drita uit Kosovo. De Rotterdammers moeten nu al aan de bak, terwijl de selectie van trainer Arne Slot zeker nog niet volledig is. Desondanks lijkt deze eerste horde te nemen voor Feyenoord.

Dit is de vermoedelijke opstelling van Feyenoord tegen FC Drita

Justin Bijlow is fit en hoopt dat natuurlijk een heel seizoen te blijven. Hij zal dan ook onder de lat staan als Feyenoord het seizoen aftrapt tegen Drita. In de achterhoede wordt de goalie geholpen door nieuweling Marcus Holmgren Pedersen, Leroy Fer, Marcos Senesi en Tyrell Malacia. Fer zal na het vertrek van Steven Berghuis de aanvoerdersband dragen.

Op het middenveld geeft Slot volgens het Algemeen Dagblad de voorkeur aan Jens Toornstra, Orkun Kökcü en huurling Guus Til. De voorhoede wordt gevormd door herstelde Luis Sinisterra, Robert Bozeník en Bryan Linssen. Aanwinst Alireza Jahanbakhsh verscheen al op het trainingsveld van Feyenoord, maar is niet mee afgereisd naar Pristina.

Feyenoord moet uiteindelijk zes wedstrijden overleven om het hoofdtoernooi van de Conference League te bereiken. De manschappen van Slot beginnen dus met een tweeluik tegen het nietige Drita. Mocht Feyenoord de wedstrijden met Kosovaren overleven, dan wacht in de derde voorronde een dubbele ontmoeting met FC Luzern uit Zwitserland.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Fer, Senesi, Malacia; Toornstra, Kökcü, Til; Linssen, Bozeník, Sinisterra

Feyenoord

gerelateerd