Dit zijn de elf namen van Feyenoord die starten tegen FC Drita

22 juli 2021 – Niet Robert Bozenik, maar Naoufal Bannis staat donderdagavond in de spits bij Feyenoord. De Rotterdammers spelen in de voorronde van de Conference League op bezoek bij FC Drita uit Kosovo. Arne Slot kiest verder voor dezelfde spelers die afgelopen zaterdag ook startten in het gewonnen oefenduel met Werder Bremen (2-1). De uitvallers van die oefenwedstrijd zijn in Kosovo ook van de partij.

Dit zijn de elf namen van Feyenoord die starten tegen FC Drita

Marcus Pedersen, Tyrell Malacia en Luis Sinisterra haalden tegen Werder alle drie het einde van de wedstrijd niet. De zorgen gingen na afloop vooral uit naar Sinisterra. Maar ook bij de Colombiaan viel de schade mee. Slot verklapte gisteren (woensdag) al dat de buitenspeler inzetbaar is. Hij vormt samen met Bannis en Bryan Linssen de voorhoede.

Pedersen en Malacia zijn de vleugelverdedigers in de defensie, die verder bestaat uit aanvoerder Leroy Fer en Marcos Senesi. Guus Til, Jens Toornstra en Orkun Kökcü vormen het Rotterdamse middenveld. Kersverse aanwinst Alireza Jahanbakhsh is nog niet inzetbaar. De Iraniër reisde ook niet mee met de selectie.

Feyenoord trapt om 21.00 uur af.

Opstellingen
FC Drita: Malouku; Limani, Jamal, Cuculi, Blakcori; Vucaj, Jashari; Azeraj, Fazliu, Muja; Simonsovski.
Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Fer, Senesi, Malacia; Toornstra, Kökcü, Til; Linssen, Bannis, Sinisterra

Feyenoord

gerelateerd