'Vitesse versterkt zich met Franse jeugdinternational'

22 juli 2021 – Volgens een bericht uit Frankrijk haalt Vitesse versterking op bij Stade Rennes. Yann Gboho (20) staat op het punt verhuurd te worden. De linksbuiten heeft in Rennes weinig perspectief op speeltijd. Zeker na de komst van Kamaldeen Sulemana, die aanvankelijk nog op weg leek naar Ajax.

'Vitesse versterkt zich met Franse jeugdinternational'

RMC Sport meldt dat Gboho dit seizoen op huurbasis in Arnhem speelt. Vitesse huurt hem naar verluidt voor één seizoen, zonder optie tot koop. Na Julian Von Moos en Nikolai Frederiksen zou Gboho de derde aanvallende versterking voor Vitesse zijn.

Met de Franse jeugdinternational halen de Arnhemmers een talentvolle aanvaller in huis. Tot dusver speelde hij 32 duels voor Stade Rennes. Daarin scoorde Gboho twee keer en bereidde hij drie doelpunten voor. Afgelopen seizoen deed de speler ook ervaring op in de Champions League.

Gboho raakte in maart, na de komst van Bruno Genesio als nieuwe trainer, volledig uit beeld. De transfer van Sulemana naar Rennes verslechterde het perspectief van Gboho alleen  nog maar meer.

Eredivisie

gerelateerd