'Feyenoord sprak met Inter over gewenste spits'

23 juli 2021, 09:45

Samuele Mulattieri staat naar verluidt hoog op het verlanglijstje van Feyenoord. De spits maakte afgelopen seizoen een uitstekende indruk bij FC Volendam en draait inmiddels de voorbereiding mee met de hoofdmacht van Inter. Feyenoord wil hem echter graag naar Rotterdam halen.

Volgens het Italiaanse medium La Nazione zijn de gesprekken over Mulattieri op dit moment echter stilgelegd door Inter. De nieuwe trainer Simone Inzaghi zou namelijk onder de indruk zijn van de talentvolle aanvaller, die een goede indruk maakt tijdens de voorbereiding. Hij zou twijfelen om de twintigjarige Italiaan als extra optie bij de selectie te houden.

Met Romelu Lukaku en Lautaro Martínez als concurrenten lijkt een tijdelijk vertrek echter een betere optie voor Mulattieri, die tot medio 2023 onder contract staat in Milaan. De jeugdinternational staat dus op het lijstje bij Feyenoord, maar ook NEC Nijmegen heeft volgens journalist Nicolò Schira interesse. Daarnaast wordt Mulattieri gelinkt aan Italiaanse clubs.

Bij FC Volendam kunnen ze meepraten over de kwaliteiten van de spits, de afgelopen seizoen op huurbasis bij de club speelde. In 32 officiële wedstrijden maakte hij negentien doelpunten en fungeerde hij drie keer als aangever. Mulattieri begon zijn loopbaan bij Spezia. De club van Jeroen Zoet zou ook interesse hebben om hem tijdelijk terug te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen