'Kane laat Spurs achter zich en wordt duurste speler Engeland'

23 juli 2021, 10:51

Harry Kane heeft zo goed als zeker zijn laatste wedstrijd voor Tottenham Hotspur gespeeld. De spits wil graag vertrekken bij de Londenaren en wordt al een tijdje in verband gebracht met Manchester City. In Engeland worden de geruchten over de pikante stap steeds hardnekkiger.

Volgens onder meer The Sun en The Mirror is Tottenham namelijk akkoord met een bizarre transfersom van 187 miljoen euro. Eigenaar Daniel Levy wil Kane eigenlijk helemaal niet verkopen, maar een dergelijk bedrag kan hij simpelweg niet weigeren. De 27-jarige spits heeft in het Tottenham Hotspur Stadium een contract tot de zomer van 2024.

Bij een eventuele stap heeft Kane wat salaris betreft zeker niet te klagen. Op Engelse bodem wordt namelijk gesproken over het feit dat hij de best betaalde speler uit de Premier League kan worden. De aanvoerder van de nationale ploeg van Engeland gaat naar verluidt ruim 467.000 euro per week verdienen als hij de stap naar City maakt.

Kane is afkomstig uit de eigen jeugd van Tottenham en maakt vanaf 2009 deel uit van de hoofdmacht. In de eerste jaren van zijn loopbaan werd hij verhuurd aan Leyton Orient, Millwall, Norwcih City en Leicester City. De 61-voudig international pakte met Tottenham nog geen enkele prijs en hoopt dat wel te gaan doen tijdens zijn nieuwe avontuur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen