Fans FC Emmen tonen trouw; alle seizoenkaarten al uitverkocht

23 juli 2021 – FC Emmen heeft ondanks de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie alle seizoenkaarten al verkocht. De ploeg van Dick Lukkien kan komend seizoen op het tweede niveau van Nederland dus ook rekenen op de steun van de supporters. In Emmen is zelfs nog sprake van een wachtlijst.

Fans FC Emmen tonen trouw; alle seizoenkaarten al uitverkocht

Emmen laat via de clubkanalen weten dat alle seizoenkaarten voor komend voetbaljaar zijn uitverkocht. Daarnaast staan er nog achthonderd mensen op de wachtlijst. Het is niet bekend hoeveel seizoenkaarten er precies zijn verkocht. De totale capaciteit van Stadion De Oude Meerdijk is 8.600. De club hoopt de thuiswedstrijden dus voor volle tribunes te spelen.

De manschappen van Lukkien degradeerden afgelopen seizoen uit de Eredivisie. Na een dramatische start knokte Emmen zich terug, maar de club uit Drenthe moest toch genoegen nemen met een plekje in de nacompetitie. In de halve finale bleek NAC Breda echter na het nemen van strafschoppen te sterk. Zodoende kwam er na drie jaar een einde aan de periode op het hoogste niveau.

Emmen hoopt zo snel mogelijk terug te keren naar de Eredivisie en kan de steun van de trouwe aanhang goed gebruiken. Op de transfermarkt gaat het ook prima met de club. Onder meer Teun Bijleveld, Jeroen Veldmate, Jeff Hardeveld, Lorenzo Burnet, Peter van Ooijen, Jeredy Hilterman, Indy Groothuizen en Jasin Assehnoun werden al gepresenteerd.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd