'Pogba verlengt niet bij United, Varane bijna binnen'

24 juli 2021, 10:29

Paul Pogba heeft ervoor gekozen zijn contract bij Manchester United niet te verlengen. De Fransman beschikt over een tot 2022 lopende verbintenis in Engeland, maar lijkt de voorkeur te geven aan een overstap naar Paris Saint-Germain. In Frankrijk moet hij het sterrenmiddenveld gaan vormen met Georginio Wijnaldum en Europees kampioen Marco Verratti.

Dat weet het Engelse Sky Sports. Pogba kwam vijf jaar geleden voor liefst 105 miljoen euro over van Juventus, maar kon dat bedrag nooit terugbetalen. Hoewel hij al jarenlang vaste waarde is, kon hij nauwelijks zijn stempel drukken op het spel van zijn nieuwe werkgever. Hij hoopt zijn loopbaan bij Paris Saint-Germain een impuls te geven. De Parijse grootmacht versterkte zich eerder al met Wijnaldum, Gianluigi Donnarumma en Achraf Hakimi.

Terwijl de ene Fransman waarschijnlijk vertrekt uit Manchester, kiest een landgenoot juist voor een avontuur op Old Trafford. Na het Europees kampioenschap heeft Raphaël Varane zich vrijdag voor het eerst op het trainingsveld van Real Madrid gemeld, maar hij lijkt hard op weg naar de uitgang. United en Varane zijn momenteel in gesprek over de persoonlijke voorwaarden.

Tot die tijd brengt United nog geen bod uit op de Franse verdediger. Varane zelf zou dolgraag naar de Premier League verkassen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen