Gravenberch dolde tijdens EK met Berghuis: "Hey Ajacied"

23 juli 2021, 20:00

Ryan Gravenberch is blij met de komst van Steven Berghuis naar Ajax. De aanvoerder en sterspeler van Feyenoord rondde afgelopen week zijn uiterst pikante transfer naar de hoofdstad af. Gravenberch en Berghuis namen samen deel aan het Europees kampioenschap met het Nederlands elftal. Daar legde Gravenberch de basis voor de komst van de linkspoot.

Gravenberch deelde tijdens het EK plaagstootjes uit aan zijn nieuwe ploeggenoot. "We liepen wel met elkaar te dollen, een beetje plagen. Hey Ajacied, zulke dingen zei ik tegen hem. Uiteindelijk heeft hij de stap gemaakt, dat is heel mooi voor hem", aldus Gravenberch in gesprek met Ajax TV. Berghuis was de enige Feyenoorder in de selectie van Oranje.

Gravenberch is blij dat Berghuis de keuze voor Ajax heeft gemaakt. "Ik kan het wel goed vinden met Steven. Bij het Nederlands elftal heb ik al met hem samengespeeld. De klik is er wel, want hij is erg spontaan. Ik leerde hem vorige maand goed kennen bij het Nederlands elftal. Daar konden we het ook goed met elkaar vinden. Het is een leuke jongen."

Berghuis koos afgelopen week na vijf seizoenen Feyenoord voor een overstap naar de aartsrivaal. In Rotterdam won hij de beker en kroonde hij zich in 2017 tot landskampioen. Bij Ajax moet hij gaan concurreren met de Braziliaan Antony.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen