'Bayern richt pijlen op Eredivisie: Antony en Gakpo in beeld'

24 juli 2021, 09:27

Bayern München houdt de opties voor een nieuwe buitenspeler open. De Duitse grootmacht wil een talentvolle aanvaller toevoegen aan de selectie en speurt daarvoor in de Eredivisie. Volgens Sky Sport Deutschland zijn PSV'er Cody Gakpo en Ajacied Antony in beeld als versterkingen voor de buitenkant.

Bayern is vooral geïnteresseerd in Antony, maar de vraagprijs voor de rechtsbuiten is voor nu nog te hoog. Ajax zou minstens 32 miljoen euro verlangen voor de linkspoot, die afgelopen zomer voor twintig miljoen euro werd opgepikt bij het Braziliaanse São Paulo. 'Een klassieke buitenspeler die erg goed is in de een tegen een. Bayern zal alleen eerst wel geld moeten verzamelen', schrijft het medium. De topclub heeft met Kingsley Coman, Serge Gnabry en Leroy Sané al drie buitenspelers van wereldklasse in de gelederen.

Ook Gakpo is in beeld in München. De 22-jarige aanvaller maakte afgelopen seizoen indruk bij PSV en behoort dit seizoen tot de sterkhouders in Eindhoven. De buitenspeler was afgelopen Eredivisieseizoen zeven keer trefzeker, terwijl hij twee goals voorbereidde. Antony, momenteel met Brazilië bezig aan de Olympische Spelen, scoorde negenmaal en gaf acht assists. 

Ajax heeft zich deze zomer versterkt met Steven Berghuis, waardoor het een serieuze kandidaat voor een basisplaats op de rechterflank in huis heeft. Volgens De Telegraaf is ook Steven Bergwijn nog in beeld om de selectie van een kwaliteitsinjectie te voorzien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen