FC Barcelona
0 – 1
Real Madrid
Ajax
0 – 0
PSV

Geruchtenstroom ten einde: "Ronaldo zal bij ons blijven"

24 juli 2021 – Cristiano Ronaldo blijft bij Juventus. De aanvaller werd gelinkt aan meerdere clubs, maar Juventus denkt er niet aan om de sterspeler te verkopen. Hij heeft een behoorlijk salaris, maar een vertrek is dus geen optie. Dat vertelt Pavel Nedved.

Geruchtenstroom ten einde: "Ronaldo zal bij ons blijven"

De vice voorzitter van Juventus is duidelijk tegenover transferexpert Fabrizio Romano: "Cristiano Ronaldo komt maandag terug en zal bij ons blijven", aldus de oud-voetballer. Na het teleurstellende seizoen van de Italiaanse grootmacht kwamen de geruchten op gang over de toekomst van de superster.

De Oude Dame eindigde afgelopen zomer als vierde in de Serie A, terwijl het de afgelopen jaren altijd eerste werd. De club loopt dus behoorlijke inkomsten mis nu het prijzengeld van de competitie ontbreekt en ook door het coronavirus zijn de financiële mogelijkheden niet eindeloos. Het was dus de vraag of de Italiaanse club nog wel doorging met de Portugees, die al werd gelinkt aan een terugkeer naar Manchester United en Real Madrid. Daarnaast werd ook het vermogende Paris Saint-Germain genoemd.

Die geruchten blijken dus nergens op gebaseerd te zijn: de aanvaller keert 'gewoon' terug bij de Turijnse club na zijn vakantie. Dat de 36-jarige aanvaller nog niet versleten is en nog een behoorlijk aandeel kan hebben voor de ploeg, liet hij afgelopen seizoen zien. Ronaldo werd met 29 doelpunten topscorer in de Serie A en ook op het Europees kampioenschap mocht hij zich de topscorer noemen met vijf treffers. 

Eredivisie

gerelateerd