Feyenoord keurt broodnodige nieuwe verdediger

26 juli 2021, 07:00   Bijgewerkt: 25 juli 2021, 23:52

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 26 juli.

Nieuws

Transferblog

De laatste done deals, de meest opvallende geruchten en de meest aanmerkelijke ontwikkelingen: je volgt het in ons dagelijkse transferblog! Bij FCUpdate.nl blijf je op de hoogte van al het transfernieuws in het binnenland en buitenland. De transferwindow is geopend: wat doen de Eredivisie-clubs en de buitenlandse topteams op de markt?

Nieuwe verdediger Feyenoord?

Gernot Trauner wordt maandagochtend medisch gekeurd bij Feyenoord. De 29-jarige Oostenrijker, die al op de tribune zat tijdens het oefenduel met PAOK Saloniki, zet mogelijk snel daarna zijn handtekening onder een meerjarige verbintenis in de Kuip. Daarmee heeft coach Arne Slot zijn gewenste centrale verdediger binnen. De hoofdcoach heeft momenteel de beschikking over nul pure rechtsbenige centrumverdedigers.

Voetbal op tv

21.40 uur: De Oranjezomer, SBS 6, sporttalkshow

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen