Fer ontbreekt in selectie Feyenoord voor oefenduel

25 juli 2021, 13:27   Bijgewerkt: 25 juli 2021, 13:53

Leroy Fer ontbreekt zondagmiddag in de wedstrijdselectie voor het oefenduel van Feyenoord tegen PAOK Saloniki. De ervaren middenvelder stond afgelopen week nog in de basis tijdens het Conference League-voorrondeduel met FC Drita (0-0), maar wordt tegen PAOK achterin vervangen door collega-middenvelder Wouter Burger.

Het is niet duidelijk of zijn afwezigheid te maken heeft met een blessure of een mogelijke transfer. Turkse media meldden afgelopen week nog dat middenmoter Kasimpasa interesse had om de ervaren kracht over te nemen. Zaterdag verzekerde de Turkse club zich al van de komst van zijn ploeggenoot Nicolai Jørgensen, die een driejarig contract ondertekende. Volgens RTV Rijnmond krijgt de captain rust in aanloop naar komende donderdag.

Verder houdt coach Arne Slot tegen PAOK vast aan de tien namen die tegen het nietige Drita niet verder kwamen dan een remise. Dat betekent dus ook dat Noaufal Bannis opnieuw een basisplaats heeft in de punt van de aanval. De jonge spits krijgt de voorkeur boven concurrent Robert Bozeník. Hij wordt geflankeerd door buitenspelers Bryan Linssen en Luis Sinisterra.

Alireza Jahanbakhsh kan zondag zijn officieuze debuut maken namens Feyenoord. De Iraanse buitenspeler, die vorige week werd gepresenteerd als vervanger van de naar Ajax vertrokken Steven Berghuis, neemt voor de eerste keer sinds zijn komst van Brighton & Hove Albion plaats op de bank. Het Rotterdamse middenveld wordt gevormd door Orkun Kökcü, Guus Til en Jens Toornstra. Laatstgenoemde draagt bij afwezigheid van Fer de aanvoerdersband.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen