'United en Real komen elkaar tegemoet: akkoord heel dichtbij'

25 juli 2021, 17:23

Manchester United en Real Madrid lijken elkaar toch gevonden te hebben wat betreft de transfer van Raphaël Varane. Eerder deze week verscheen het bericht dat de clubs te ver uit elkaar zaten, maar inmiddels is daar geen sprake meer van. De transfer van Varane naar Manchester United wordt naar verwachting binnen enkele dagen officieel. 

Dat meldde althans het Franse Le Parisien. Het medium claimt bronnen gesproken te hebben die dicht bij het bestuur van United staan. Deze konden bevestigen dat een transfer waarschijnlijk deze week zal plaatsvinden. Het gaat daarbij om een transfersom van 45 miljoen euro. Real zou daar genoegen mee nemen, omdat het de vraagprijs heeft aangepast aan de huidige situatie op de transfermarkt als gevolg van de coronapandemie.

Eerder deze week schreef het Spaanse AS juist dat De Koninklijke zich standvastig opstelde. Toen werd gesproken van een vraagprijs van zeventig miljoen euro, terwijl United slechts bereid was veertig miljoen te betalen. Ook Le Parisien weet dat Real aanvankelijk veel hoger inzette, maar de club zou zich nu dus aanzienlijk flexibeler hebben opgesteld.

Over de hoofdlijnen van de transfer zijn de partijen het al eens, wist het Franse medium. Varane zal in Manchester een contract voor vier of vijf jaar tekenen. Ook het Franse RMC gaf een update over de situatie van Varane. Volgens chef voetbal Mohamed Bouhafsi zitten de clubs in de beslissende fase van de onderhandelingen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen