Ziggo Sport hengelt uitzendrechten Ligue 1 binnen

26 juli 2021, 09:52

Ziggo Sport heeft de uitzendrechten van de Ligue 1 gekocht. Dat betekent dat de Franse competitie de komende drie seizoenen live bij de zender te zien is. De Ligue 1 is vanuit Nederlands oogpunt een interessante competitie geworden. Steeds meer landgenoten zijn er - naast wereldsterren als Neymar, Kylian Mbappé en Sergio Ramos - actief

Tot 2018 was de Ligue 1 te zien bij Eurosport. De jaren erna moesten fans het doen met illegale streams. De afgelopen periode is de competitie van Frankrijk een stuk aantrekkelijker geworden. Georginio Wijnaldum tekende deze zomer bij Paris Saint-Germain, Calvin Stengs en Justin Kluivert verkasten naar OGC Nice en Peter Bosz is de nieuwe trainer van Olympique Lyon.

Daar blijft het mogelijk niet bij. Myron Boadu staat in de belangstelling van AS Monaco en André Onana kan zijn carrière vervolgen bij Lyon. Sven Botman (Lille), Kaj Sierhuis (Reims), Xavi Simons (PSG) en Anthony Musaba (AS Monaco) staan al langer onder contract in Frankrijk.

Naast de uitzendrechten voor de Ligue 1 beschikt Ziggo Sport ook over die van de Premier League, de Serie A, La Liga en de Champions League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen