'Bayern niet concreet voor Antony, tenzij Coman vertrekt'

26 juli 2021, 13:37   Bijgewerkt: 26 juli 2021, 14:23

Antony blijft de gemoederen bezig houden bij Bayen München. De Ajacied is in beeld, maar hoe serieus is op dit moment de belangstelling van de Duitse kampioen? Braziliaanse media meldden eerder dat  Ajax en Bayern in gesprek zijn. Maandag klinkt vanuit Duitsland een heel ander geluid.

Volgens BILD ligt de focus van Bayern momenteel niet op de Braziliaanse aanvaller. De krant zet daarbij wel een kanttekening: zodra Kingsley Coman München verlaat, kan de situatie veranderen. Coman beschikt nog over een tweejarig contract en zou in de belangstelling staan van diverse Engelse clubs. Bayern vraagt negentig miljoen euro voor de Fransman.

Lees ook: 'Ajax en Bayern al in gesprek over transfer Antony'

Media uit Brazilië kwamen afgelopen weekend met het bericht dat Ajax en Bayern wel degelijk gesprekken voeren over Antony, maar dat Der Rekordmeister aanhikt tegen het prijskaartje. Naar verluidt wil Ajax minstens dertig miljoen euro zien.

Antony zelf is momenteel actief op de Olympische Spelen. Met de Olympische ploeg van Brazilië speelde hij zondag met 0-0 gelijk tegen Ivoorkust. Na afloop werd hij gevraagd naar Bayern. "Deze vragen zijn voor mijn adviseur. Ik richt mij momenteel op de Olympische Spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen