'Enkel details scheiden Varane nog van Manchester United'

26 juli 2021, 20:32

Raphaël Varane mag zich bijna speler van Manchester United noemen. De Engelse club is het vandaag met Real Madrid eens geworden over een transfer, waarbij de transfersom zo'n vijftig miljoen euro zal bedragen. De transfer zal officieel gemaakt worden wanneer de laatste details in orde zijn gemaakt.

Dat schreef de doorgaans betrouwbare transferspecialist Fabrizio Romano maandagavond op Twitter. Eerder wist hij al te melden dat de clubs in hun onderhandelingen aan de laatste details waren toegekomen. Varane zelf had al eerder een akkoord met United. Overigens verblijft hij zelf vooralsnog in Madrid vanwege de quarantaineregels. De verwachting is dat hij later deze week naar Engeland zal vliegen.

Pas afgelopen weekend leken de partijen dichter bij elkaar te komen. Eerder hield Real Madrid nog vast aan een hoge vraagprijs, naar verluidt zeventig miljoen euro. Met het oog op de huidige staat van de transfermarkt als gevolg van de coronapandemie zou de club hebben besloten zich flexibeler op te stellen. 

Varane zou de tweede grote aankoop zijn van Manchester United, dat eerder deze zomer de al langer begeerde Jadon Sancho definitief aantrok. Daartegenover staat dat Paul Pogba mogelijk vertrekt. De Franse topmiddenvelder wilde zijn in 2022 aflopende contract in Manchester niet verlengen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen