Kramer direct trefzeker bij officieus debuut voor RKC Waalwijk

26 juli 2021, 23:02

Michiel Kramer is zijn voorbereiding met RKC Waalwijk goed begonnen. De spits tekende een week geleden een tweejarig contract in het Mandemakers Stadion en speelde maandag zijn eerste wedstrijd in het shirt van zijn nieuwe club. In het oefenduel tegen de amateurs van VVOG gaf hij na een halfuur spelen het startschot van een 1-5 overwinning.

Nadat Kramer na een halfuur de score had geopend, werd deze kort voor rust door Lennerd Daneels verdubbeld. Na rust pakte RKC door. Finn Stokkers tekende voor de 0-3, terwijl de laatste twee goals op naam van Richard van der Venne kwamen. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 1-5.

Naast Kramer stonden ook nieuwelingen Alexander Büttner en Issam El Maach aan de aftrap van het duel. Iliass Bel Hassani speelde alleen de tweede helft. Voor Jens Odgaard, de andere spits die RKC deze week presenteerde, kwam het duel nog te vroeg.

RKC begon deze voorbereiding met een gelijkspel tegen Go Ahead Eagles (1-1), een nederlaag tegen NEC (3-0) en een overwinning op Roda JC (2-4). Verder oefent het nog tegen Heracles Almelo en het Belgische Lommel SK.